Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Siltie kartupeļu salāti ar bekonu

Sastāvdaļas
  • 2 vārīti kartupeļi
  • 2 bekona šķēles
  • 1 sīpols
  • 50g kamamabēra siera
  • 5 ēd.k. saldā krējuma
  • 1 ēd.k. franču sinepes
  • eļļa cepšanai
Šis receptes sāls ir mīkstā siera un kraukšķīgā bekona salikumā. P.s. Sieru var izvēlēties atbilstoši savai gaumei.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Kartupeļus sagriez šķēlēs un apcep uzkarsēta eļļā līdz zeltītai krāsai. Bekonu apcep līdz tas kļūst kraukšķīgs.
2
Sīpolus nomizo, sagriez plānās šķēlītēs. Kamambēra sieru sagriez kubiņos. Eļļu uzkarsē un apcept tajā sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot saldo krējumu, sinepes, sieru, apmaisīt un uzreiz izslēgt.
3
Uz šķīvja sakārto kartupeļu šķēlītes, pa virsu uzliec sīpolus ar sieru. Apsedz to visu ar bekonu un pasniedz nekavējoties.

Pievienot komentāru

Salāti