Pagatavot mērci: majonēzi sajaukt ar jogurtu, smalki sakapātu sīpolu, kariju, pievienot pēc garšas sāli, apsegt trauku ar vāku vai pārtikas plēvi un ielikt ledusskapī līdz pasniegšanai.
Vistas fileju, pārliet ar vārošu ūdeni tā, lai fileja būtu tikko apsegta, uzvārīt, noņemt putas, pievienot sāli, apsegt ar vāku un vārīt uz nelielas uguns 12-15 min. līdz fileja ir gatava. Katliņu noņemt no uguns un atdzesēt fileju ar visu buljonu nenoņemot vāku līdz pilnīgai atdzišanai apm. 30 min. Fileju izņemt un sagriezt strēmelītēs (buljons nebūs nepieciešams).
Seleriju sagriezt plānās šķēlītēs. Seleriju sajaukt ar smalki sakapātu kinzu un seleriju, pievienot mērci un papriku un visu sajaukt. Pasniegt nekavējoties.