Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Salāti ar kūpinātu foreli, kartupeļiem un gurķi

Sastāvdaļas
  • 300 g vārītu kartupeļu
  • 300 g svaiga gurķa
  • 1 mazs cukīni
  • 200 g kūpinātas foreles filejas
  • 100 g redīsu
  • 100 ml grieķu jogurta
  • 2 ēdk. olīveļļas
  • 1 ēdk. tahini pastas
  • 1 ēdk. citrona sulas
  • 1 ēdk. kapātu diļļu
  • ½ tējk. sāls
Foreles vietā labi iederēsies arī kūpināts asaris vai ceptas karpas atlikums no iepriekšējās dienas vakariņām.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus sagriez kumosa izmēra gabalos. Foreli saplucini gabaliņos. Gurķi, redīsus un cukīni sagriez plānās šķēlēs.
2
Pagatavo mērci, sajaucot jogurtu ar tahini, citrona sulu, dillēm un sāli.
3
Kārto uz šķīvjiem kartupelīšus, tiem pa virsu dārzeņus, virspusē zivi. Uzlej mērci un pārslaki ar olīveļļu.

Pievienot komentāru

Salāti