Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kūpināts lasis ar zemenēm un rukolu

Sastāvdaļas
  • 400 g kūpināta laša šķēlīšu
  • 250 g zemeņu
  • 40 g rukolas
  • 2 ēdk. marinētu zaļo piparu graudiņu (nopērkami lielveikalos)
  • 2–3 tējk. citrona sulas
  • sāls, malti pipari
Ja vēlies, salātus apslaki arī ar kādu tējkaroti labas eļļas un izmanto nevis samaltus piparus, bet uzmal tos virsū tieši no dzirnaviņām.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Zemenes pārgriez uz pusēm vai sagriez četrās daļās. Rukolu saplucini parupjos gabalos, mazākās lapiņas atstāj veselas. Piparus notecini un nosusini.
2
Uz liela šķīvja kārto laša šķēlītes, virsū liec zemenes, pārkaisi rukolu un piparu graudiņus.
3
Apslaki ar citrona sulu, pārkaisi ar sāli un pipariem.

Pievienot komentāru

Salāti