Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Zaļumu salāti ar sieru, vītināto gaļu un meloni

Sastāvdaļas
  • 1 paciņa salātu baldriņu, spinātu vai rukolas un spinātu maisījuma 8–10 šķēles vītinātas gaļas (spāņu Jamon Iberico, armēņu basturmas vai kādas citas)
  • 200 g fetas siera
  • ¼ melones
  • olīveļļa, balzametiķis, sāls, pipari – pēc garšas
Šie salāti jāpagatavo tieši pirms pasniegšanas, un arī vajadzētu tūlīt tapt apēstiem, citādi tie atsulosies. Zaļumus variē pēc to pieejamības.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Salātus nomazgā un nosusini.
2
Gaļu, fetas sieru un meloni sagriez ērtos kumosos.
3
Kārto pamīšus salātus, gaļu, sieru un meloni. Kārtojot pasāli un sapiparo, apslaki ar balzametiķi un olīveļļu. Nesajauc! Pasniedz nekavējoties.

Pievienot komentāru

Salāti