Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Arbūzu salāti ar šķiņķi un fetas sieru

Sastāvdaļas
  • ¼ prāva arbūza
  • 100 g fetas
  • 4 vītināta šķiņķa šķēles
  • 30 g salātu baldriņu
  • 1 ēdk. melno olīvu ar kauliņiem
  • 2 ēdk. olīveļļas
  • 1–2 ēdk. balzametiķa
  • 1 tējk. šķidra medus
  • sāls, svaigi malti melnie pipari
Arbūzu salāti ar fetu skaitās klasika, taču šādus salātus tikpat labi var gatavot arī ar meloni.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Arbūza mīkstumu sagriez gabaliņos. Arī sieru sagriez gabaliņos vai sadrupini, šķiņķi saplucini strēmelītēs.
2
Etiķi sakul ar medu, sāli un pipariem, pēc tam iekul eļļu.
3
Arbūza gabaliņus ber bļodā, virsū uzkaisi fetu un apslaki ar mērci.
4
Virsū kārto šķiņķi, olīvas un salātlapiņas un pārkaisi ar svaigi maltiem melnajiem pipariem.

Pievienot komentāru

Salāti