Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Krabju nūjiņu salāti ar pupiņām un sieru

Sastāvdaļas
  • 100 g pupiņu
  • 100 g cietā siera
  • 20 krabju nūjiņas
  • 1 paprikas pāksts
  • 3–4 ķiploka daiviņas
  • 3–4 pētersīļu zariņi
  • 3–4 ēdk. majonēzes
  • sakapāti maurlociņi
  • sāls, malti melnie pipari
Var izmantot arī konservētas pupiņas, taču tām garša nebūs tik izteiksmīga kā vārītajām.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pupiņas iemērc aukstā ūdenī un atstāj pa nakti. Ūdeni nolej, pupiņas ber verdošā sālsūdenī un izvāri gatavas. Nokās un atdzesē.
2
Iztīrītu papriku sagriez smalkos salmiņos.
3
Sieru sarīvē rupjās skaidiņās. Ķiplokus nomizo un ļoti smalki sakapā. Pētersīļus arī sasmalcini. Krabju nūjiņas sagriez šķēlītēs.
4
Visus sagatavotos produktus ber bļodā, pievieno majonēzi un sāli un samaisi. Pārkaisi ar maltiem pipariem un maurlociņiem.

Pievienot komentāru

Salāti