Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pētersīļu un parmezāna salāti

Sastāvdaļas
  • 150g pētersīļu
  • 1/3 tases rīvēta Parmezāna
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 5 ēd.k. olīveļļa
  • 1 ēd.k. citrona sula
  • sāls un svaigi malti pipari
Grūti iedomāties vienkāršākus un vieglāk pagatavojamus salātus. Pētersīļi satur ļoti daudz C vitamīna, un pavasarī mūsu imunitātei tas ir ļoti nepieciešams.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Olīveļļu sajauc kopā ar ķiplokiem, un ar blendera palīdzību samal līdz viendabīgai masai. Pievieno citrona sulu, sāli un piparus un samaisi.
2
Īsi pirms pasniegšanas pētersīļu lapas smalki sakapā un sajauc ar rīvētu parmezānu. Pārlej ar eļļas maisījumu.

Pievienot komentāru

Salāti