Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Siltie spinātu salāti ar valriekstiem

Sastāvdaļas
  • 225 g spinātu
  • 5 nosusināti un gabaliņos sagriezti saulē kaltēti tomāti eļļā
  • 1 sarkanais sīpols (sagriezts plānās ripiņās)
  • 2 ēdk. Sakapātu valriekstu
  • 2 ēdk. Sakapāta koriandra pārkaisīšanai
  • 2 ēdk. Olīveļļa
  • sāls
Siltajos salātos katrreiz var izcelties cita garša. Šo salātu garšu buķetē savu reiz var dominēt valrieksti, spināti vai saulē kaltēti tomāti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pannā ar biezu dibenu uzkarsē eļļu. Tajā ieliek saulē kaltētos tomātus, spinātus, pieber sīpolu ripiņas, sakapātos valriekstus un sāli pēc garšas. Cep, rūpīgi samaisot visas sastāvdaļas, 1 minūti vai tik ilgi, līdz spināti sāk saplakt.
2
Dārzeņus pārliek salātu bļodā un rotājumam pārkaisa ar svaigu koriandru.

Pievienot komentāru

Salāti