Mērcei notīra un sasmalcina ingveru. Ķiplokus notīra un smalki sakapā. Kinzu rupji sakapā. Visas mērces sastāvdaļas liek blenderī un sasmalcina. Noliek malā.
Gaļas marinādei saputo ar dakšiņu sojas mērci, eļļu un cukuru. Sagriež gaļu apmēram 2 cm biezos gabaliņos un iemarinē uz 15 minūtēm. Gaļu apcep pannā kādas 2 minūtes no katras puses un sagriež strēmelītēs.
Tomātus sagriež palielos gabalos, pārlej ar čili mērci, pārkaisa ar melnajiem pipariem, sajauc un noliek malā. Novāra olas, lai dzeltenums būtu škidrs, vāra ~3 min. Salātlapas saplūkā, sajauc ar gaļu, tomātiem, mērci. Visu kārtīgi samaisa. Sakārto šķivjos, pa virsu uzlikt olu tā, lai dzeltenums tek ārā, pārslaka ar balzametiķi un uzreiz pasniedz.