Salāti ar tunci un baltām pupiņām
Sastāvdaļas
- 2 gl. rukolas lapas
- 1/2gl tuncis savā sulā
- 1/2 gl. vārītas baltās pupiņas
- 1 ēd.k. kaltēti tomāti
- 1/4 gl. sagriezti sarkani sīpoli
- 2 tējk. olīveļļas
- sāls, pipari pēc garšas
- citrona sula
Viegli un ļoti garšīgi salāti. Ātri pagatavojami, ja ir atnākuši negaidīti viesi.
Pagatavošana 2 porcijas
1
No konservētām pupiņām notecināt šķidrumu un noskalot zem auksta ūdens.
Ielikt lielā bļodā un pievienot rukolu.
Tur pat pievienot tunci, kaltētus tomātus, sīpolus un visu kārtīgi sajaukt.
2
Pārliet salātus ar olīveļļu, citrona sulu, pārkaisīt pēc garšas ar sāli un pipariem.
Salātus var pasniegt galdā.