Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Lapu salāti ar tunci un kaņepēm

Sastāvdaļas
  • 1 bundžiņa tunča savā sulā
  • 150 g dažādu lapu salātu (spināti, rukola, salāti, sinepes, kaņepju lapiņas)
  • 2 cieti vārītas olas
  • Salātu mērcei:
  • 1 ēdk. kaņepju staka
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 tējk. sinepju
  • 2 ēdk. ābolu etiķa vai balzametiķa
  • 4 ēdk. kaņepju vai olīveļļas
  • 1 tējk. medus
  • sāls, pipari
Tunča salātu recepte ir kā nebeidzamais stāsts, pievieno tomātus, avokado, gurķi, olīvas.... Taču tie, kas pagatavojuši šo mērci, sapratīs, ka tuncis un kaņepes ir lielisks duets.

Pagatavošana

1
Bļodā pilda salātu maisījumu, virsū liek tunci un četrās daļās sagrieztas olas.
2
Pārlej ar salātu mērcīti, ko pagatavo, samaisot visas sastāvdaļas un smalki sarīvētu ķiploku.

Pievienot komentāru

Salāti