Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Tomato and strawberry salsa in bowl. Selective focus

Zemeņu un tomātu salsa

Sastāvdaļas
  • 5 svaigas zemenes
  • 1 liels tomāts
  • 1 sīpols
  • 1 buntīte kinza
  • 1 tējk.k. balzāmetiķis
  • 3 ēd.k. olīveļļa
  • šķipsniņa jūras sāls
Lielisks papildinājums pie zivju ēdieniem.

Pagatavošana

1
Kinzas lapiņas sasmalcināt. Tomātam izgrebt sēkliņas un sagriezt mazos kubiņos. Zemenes sagriezt kubiņos. Sīpolu smalki sakapāt. Visu ievietot hermētiskā traukā, apslacīt ar olīveļļu un etiķi, piebērt sāli, kārtīgi samaisīt un aizvērt trauku.
2
Novietot ledusskapī uz stundu.

Pievienot komentāru

Salāti