foto: Shutterstock
Salāti
2022. gada 30. maijā, 12:00

Kartupeļu salāti ar redīsiem

Salātiem piemērotāki ir mazi, apmēram vienāda lieluma kartupelīši. Lielākas šķēles vēlams pārgriezt uz pusēm. Majonēzes vietā der arī krējums, kas sakults ar sinepēm un garšvielām.

Pagatavošana

60 min4 porcijas
1

Rūpīgi nomazgātus kartupeļus liec verdošā sālsūdenī un izvāri gatavus. Nokās un atstāj, lai atdziest. Nomizo un sagriez šķēlītēs.

2

Iztīrītu papriku un pipargurķīšus sagriez smalkos gabaliņos. Redīsus sagriez šķēlītēs, sīpoliņus – gredzenos. Nolobītas olas sagriez četrās vai astoņās daiviņās.

3

Kartupeļus saudzīgi samaisi ar pārējiem dārzeņiem un majonēzi. Atstāj, lai pusstundu ievelkas.

4

Pārkaisi ar lociņiem un izrotā ar olu daiviņām.