Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kartupeļu salāti ar redīsiem 1

Sastāvdaļas
  • 600 g kartupeļu
  • 150 g redīsu
  • 100 g liesas majonēzes
  • 1–2 sarkanas paprikas pākstis
  • 2 vārītas olas
  • 60 g marinētu pipargurķīšu
  • 40 g pavasara sīpoliņu
  • 4 ēdamkarotes sakapātu maurlociņu
Salātiem piemērotāki ir mazi, apmēram vienāda lieluma kartupelīši. Lielākas šķēles vēlams pārgriezt uz pusēm. Majonēzes vietā der arī krējums, kas sakults ar sinepēm un garšvielām. Recepti piedāvā žurnāla "100 Labi Padomi" recepšu redaktore Iveta Galēja.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Rūpīgi nomazgātus kartupeļus liec verdošā sālsūdenī un izvāri gatavus. Nokās un atstāj, lai atdziest. Nomizo un sagriez šķēlītēs.
2
Iztīrītu papriku un pipargurķīšus sagriez smalkos gabaliņos. Redīsus sagriez šķēlītēs, sīpoliņus – gredzenos. Nolobītas olas sagriez četrās vai astoņās daiviņās.
3
Kartupeļus saudzīgi samaisi ar pārējiem dārzeņiem un majonēzi. Atstāj, lai pusstundu ievelkas.
4
Pārkaisi ar lociņiem un izrotā ar olu daiviņām.

Pievienot komentāru

Salāti