foto: Shutterstock.com
Salāti
2022. gada 1. maijā, 10:00

Maijas tantes kartupeļu salāti

Katram atmiņā no bērnības ir palicis kāds vecmāmiņas gatavots ēdiens. Tas vienmēr šķitis īpašs un ļoti gards. Protams, šādu ēdienu galvenais noslēpums ir gatavotāja sirdsmiers un mīlestība. Taču vēl viena svarīga nianse, lai maltīte izdotos ir - lai izmantotie produkti būtu svaigi un kvalitatīvi. Gatavojiet tā, lai jūsu gatavotais ēdiens paliktu siltā atmiņā arī jūsu mazbērniem.

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

Kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos. Krējumu sajauc ar citronu sulu. Kartupeļus sajauc ar krējuma mērci.

2

Desu sagriež mazākos gabalos un apcep uz sausas pannas. Gurķus sagriež ripiņās. Lokus un dilles smalki sakapā.

3

Porcijas šķīvjos kārto kartupeļu salātus, pa virsu liek desu un mazsālītus gurķus. Visu pārkaisa ar dillēm un lokiem, pa virsu kārto vārītas olas.