Salāti
2016. gada 21. jūnijā, 06:07

Jauno ziedkāpostu salāti ar spinātiem un pesto

Šajā receptē viss izteikts jau nosaukumā. Veselīgi un ļoti garšīgi! Šaubaties? Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Pagatavošana

1

Ziedkāpostu sadala ziedos un novāra sālsūdenī. Ūdeni notecina, ziedkāpostus aplej ar aukstu ūdeni, lai apstādinātu vārīšanas procesu.

2

Gatavo pesto. Bazilika lapiņām pievieno ķiplokus, olīveļļu un sasmalcina līdz veidojas viendabīga masa. Beigās pievieno 50g rīvēta siera.

3

Pannā uzkarsē 2 ēd.k. eļļas un apcep ziedkāpostus., apm. 10 min. Pievieno spinātus, pesto, visu apmaisa un cep vēl 4-5 min, līdz spināti maina savu izksatu.

4

Ppasniedz pārkaisot ar rivētu sieru. Ja ir vēlme, var pievienot sēkliņas vai sasmalcinātus riekstus.