Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pikantie zaļie salāti ar vistu aknām

Sastāvdaļas
  • 500g vistu aknas
  • 140g salātu miks
  • 300g svaigs gurķis
  • 1 sīpols
  • 1 čili pipars
  • 20g sviests
  • dilles, pētersīļi, piparmētras
  • 1/2 laims
  • olīveļļa
  • sojas mērce
  • pipari
Arī subprodukti var būt lieliska sastāvdaļa viegliem un garšīgiem salātiem. Izmēģiniet šo recepti un pārliecinaties par to.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Sīpolu nomizo un sagriež plānās ripiņās. Pannā izkausē sviestu un apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno smalkāk sagrieztas akniņas un cep līdz aknas ir gatavas.
2
Lielā salātu bļodā ieber salātu lapas, pievieno sagrieztus plānās šķēlēs gurķus. Pievieno olīveļļu, pēc garšas sojas mērci, svaigi spiestu laima sulu un svaigi maltus piparus, apmaisa.
3
Aknas mazliet atdzesē un iejauc salātos. Pievieno arī smalki sakapātas dilles, pētersīļus un piparmētras. Dekorē ar čili piparu šķēlītēm.

Pievienot komentāru

Salāti