Salāti
2016. gada 18. martā, 06:00

Pikantie zaļie salāti ar vistu aknām

Arī subprodukti var būt lieliska sastāvdaļa viegliem un garšīgiem salātiem. Izmēģiniet šo recepti un pārliecinaties par to.

Pagatavošana

2 porcijas
1

Sīpolu nomizo un sagriež plānās ripiņās. Pannā izkausē sviestu un apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno smalkāk sagrieztas akniņas un cep līdz aknas ir gatavas.

2

Lielā salātu bļodā ieber salātu lapas, pievieno sagrieztus plānās šķēlēs gurķus. Pievieno olīveļļu, pēc garšas sojas mērci, svaigi spiestu laima sulu un svaigi maltus piparus, apmaisa.

3

Aknas mazliet atdzesē un iejauc salātos. Pievieno arī smalki sakapātas dilles, pētersīļus un piparmētras. Dekorē ar čili piparu šķēlītēm.