Siera salāti ar gaļu
Sastāvdaļas
- 200g siers Čedaras
- 150g vārīta liesa gaļa
- 1/2 gl zaļie zirnīši
- 50g žāvētas plūmes
- 1/2 gl krējums
- 1 tējk. franču sinepes
- sāls, pipari
Apstiprinot teicienu, ka viss ģeniālais ir vienkāršs, piedāvājam izmēģināt šo salātu recepti, kas iederēsies gan vakariņu vietā.
Pagatavošana 2 porcijas
1
Sieru, vārītu gaļu un žāvētas plūmes sagriez stienīšos. Pievieno konservētus zirnīšus, krējumu, sinepes un visu kārtīgi samaisi. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.
2
Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus. Līdz pasniegšanai uzglabā ledusskapī.