Vistas filejas sagriezt mazākos gabalos. Olas ar dakšiņu uzputot, pievienot sāli. Rīvmaizei pievienot rīvētu citrona miziņu un smalki sakapātu baziliku. Vistas filejas gabaliņus apviļāt olas maisījumā, tad rīvmaizē. Pannā uzkarsēt eļļu un ātri apcept vistu apm. 5 min. no katras puses.
Mērcei olīveļu uzputot ar Balzamiko.
Salātlapas noskalot, apžāvēt un saplūkāt. Iebērt bļodā. Zemenes noskalot un sagriezt šķēlītēs. Pievienot sasmalcinātas bazilika lapiņas. Apmaisīt. Salātus sakārtot porcijas šķīvjos. Pa virsu kārtot vistas gabaliņus, pārkaisīt ar svaigi maltiem pipariem un pārliet ar mērci. Dekorē ar bazilika lapiņām.