OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Salāti
2013. gada 18. decembrī, 20:35

Siļķe kažokā (tradicionāla)

Siļķe ir viena no vispopulārākajām zivīm Baltijas un Skandināvijas valstīs. Tā nav dārga un pareizi pagatavota ļoti garšīga! Šoreiz piedāvājam tradicionālu recepti - siļķe kažokā.

Pagatavošana

25 min6 porcijas
1

1. Bieti, burkānus un olas sarīvēt uz dārzeņu rīves. Siļķu fileju sagriezt mazos kubiņos. Sīpolu smalki sakapāt.

2

2. Glāzes apakšā kārto pirmo slāni ar siļķi. Kā nākamo slāni kārto sīpolus, burkānus un bietes. Pārlej ar 1 ēd.k. majonēzes un izdekorē ar olu un diļļu zariņiem.

3

3. Līdz pasniegšanai glabāt ledusskapī.