Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Risotto with cheese and beet, selective focus

Risoto ar bietēm

Sastāvdaļas
  • 1 gl. apaļgraudu rīsu
  • 3 gl. vistas buljona
  • 1 sīpols
  • 50g siera
  • 1 biete
  • 2 ēd.k. eļļas
  • sāls, svaigi malti pipari
Risoto - itāļu valodā nozīmē "mazais rīs", īpaši populārs Itālijas ziemeļos. Šoreiz šo ēdienu piedāvājam ar bietēm. Nobaudiet!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Katliņā ar biezu dibenu uzkarsēt eļļu un apcet tajā smalki sakapātus sipolus. Pievienot rīsus, apmaisīt un zept vēl 2-3 minūtes. Pieliet 1 glāzi buljona un sautēt, kamēr viss buljons iztavaikos. Pakāpeniski pievienojot buljonu, sautēt, kamēr rīsi ir mīksti.
2
Pievienot sieru, sāli un piparus, visu sajaukt. Pasniegt pārkaisot ar bietēm, sagrieztām plānās šķēlītēs.

Pievienot komentāru

Pupas & graudi