Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Miežu putraimu salāti ar zaļumiem 2

Sastāvdaļas
  • 1/2 l miežu putraimu
  • 1 garais gurķis
  • pētersīļi
  • dilles
  • kinza
  • piparmētras
  • zaļie lociņi
  • baziliks
  • 1/2 citrons
  • 6 ēd.k. olīveļļas
  • sāls, svaigi malti pipari
Aizvien vairāk cilvēku mūsdienās novērtē miežu putraimus. Tie ir ļoti veselīgi ikvienam cilvēkam, īpaši tiem, kas aktīvi zaudē svaru un piekopj veselīgu dzīvesveidu. Šos salātus var pasniegt gan kā piedevu pie gaļas vai zivīm, gan kā patstāvīgu ēdienu. Izmēģini!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Miežu putraimus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Kamēr putraimi vārās, sasmalcina visus zaļumus. Gurķi nomazgā un sagriež mazos kubiņos.
2
No citrona sulas, eļļas, sāls un svaigi maltiem pipariem pagatavo mērci. Vēl siltiem miežu putraimiem pārlej mērci, samaisa un atdzesē. Pievieno zaļumus, gurķus, samaisa, pēc garšas pievieno sāli un piparu.
3
Pasniedzot var pievienot Fetaki sieru.

Skatīt visus komentārus

Pupas & graudi