foto: Shutterstock
Pupas & graudi
2019. gada 31. janvārī, 13:24

Miežu putraimu salāti ar zaļumiem

Aizvien vairāk cilvēku mūsdienās novērtē miežu putraimus. Tie ir ļoti veselīgi ikvienam cilvēkam, īpaši tiem, kas aktīvi zaudē svaru un piekopj veselīgu dzīvesveidu. Šos salātus var pasniegt gan kā piedevu pie gaļas vai zivīm, gan kā patstāvīgu ēdienu. Izmēģini!

Pagatavošana

45 min4 porcijas
1

Miežu putraimus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Kamēr putraimi vārās, sasmalcina visus zaļumus. Gurķi nomazgā un sagriež mazos kubiņos.

2

No citrona sulas, eļļas, sāls un svaigi maltiem pipariem pagatavo mērci. Vēl siltiem miežu putraimiem pārlej mērci, samaisa un atdzesē. Pievieno zaļumus, gurķus, samaisa, pēc garšas pievieno sāli un piparu.

3

Pasniedzot var pievienot Fetaki sieru.