Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pelēko zirņu un pupiņu sautējums

Sastāvdaļas
  • 400g vārīti pelēkie zirņi
  • 300g vārītas pupiņas
  • 700g lečo
  • 2 sīpoli
  • 2 selerijas kāti
  • 3-4 ķiploka daiviņas
  • 2 ēd.k. kūpināta paprika
  • 2 ēd.k. Balzamiko etiķis
  • sāls, pipari
Ikviens uztura speciālists apstiprinās, mūsu ikdienas ēdienkartē jāiekļauj pākšaugi. Piedāvājam vēl vienu parbaudītu pākšaugu pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sīpolus un ķiplokus notīra un sasmaclina. Papriku un seleriju sagriež mazos kubiņos. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, selerijas un papriku. Pievieno mazliet ūdeni un sautē 15 min.
2
Pievieno kūpinātu papriku, ķiplokus, etiķi, lečo un sautē vēl min. 10. Tad pievieno pupiņas un zirņus un sautē vēl 15 min.
3
Pasniedz kā piedevu gaļai vai kā pamatēdienu.

Pievienot komentāru

Pupas & graudi