Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pīrādziņi - rassoļņiki

Sastāvdaļas
  • Mīklai:
  • 800g miltu
  • 300g krējuma 20%
  • 180g mīksta sviesta
  • 1 tējk. sāls
  • Pildījumam:
  • 700g liellopa gaļas
  • 4 marinēti gurķi
  • 2 sīpoli
  • 100g sviesta
  • 1/3gl. gurķu sulas
  • sāls, pipari
Noteikti iesakām pamēģināt! Darba nav daudz. Ar mīklu tiks galā pat iesācējs, viegli rullējās ļoti plānā kārtā. Tiem, kam nepadodas rauga mīkla vai šķiet ļoti sarežģīta, šī ir īstā! Ja pievienot miklai nevis sāli, bet cukuru, tad šo mīklu var izmantot arī par pamatu saldajiem pīrādziņiem.

Pagatavošana

1
Visas sastāvdaļas kopā sajaukt un uz 30 min. ielikt ledusskapī.
2
Gaļu sagriezt ne pārāk lielos gabalos un apcept no katras puses līdz brūnai krāsai. Ietīt follijā un atstāt uz 15 min.
Sīpolu smalki sagriezt un uz pannas apcept.
Gaļu sasmalcināt - var ar gaļas maļamo mašīnu, var ar nazi sakapāt - kā nu kam ērtāk!
Sajaukt kopā gaļu, sīpolus un sagrieztus gurķus, sviestu (es iztiku bez), gurķu sulu (var aizstāt ar buljonu), sāli un piparus. Tālāk viss kā parasti - veido pīrādziņus un cep līdz paliek brūni
3
Tālāk viss kā parasti - veido pīrādziņus, apsmērē ar sakultu olu un cep iepriekš uzkarsētā līdz 180 grādiem krāsnī līdz tie paliek zeltaini-brūni.
4
avots: laperla_foto.livejournal.com

Pievienot komentāru

Pīrāgi un pīrādziņi