foto: Shutterstock
Atlaidini saldētās kārtainās mīklas plāksnes. Cepamplāti izklāj ar cepamo papīru. No visām četrām mīklas plāksnēm veido vienu lielu mīklas taisnstūri, izkārtojot tās uz pannas citu citai blakus tā, lai garākās malas pārklājas apmēram 1 cm.
Vietās, kur tās pārklājas, saspied kopā ar dakšiņu. Vidusdaļu sadursti ar dakšiņu.
Gatavo pildījumu. Sajauc krēmsieru, olu, sarīvētu mocarellu un caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas.
Uz mīklas pamatnes uzsmērē pesto. Tad liec pildījumu tā, lai tas ir aptuveni 2 cm no mīklas malām.
Tomātus sagriez plānās šķēlēs un kārto pa virsu pildījumam.
Mīklas malas apsmērē ar sakultu olu. Cep līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī 30–35 minūtes.