foto: Shutterstock
Olas sakul ar majonēzi, iemaisi sieru un miltus. Mīklu sadali divās daļās.
Pannā sakarsē eļļu un apcep burkānus. Vienā mīklas daļā iemaisi apceptos burkānus, otrā – sakapātās dilles.
Mīklu sadali porcijās atkarībā no pannas izmēra un atbilstoši vēlmei, cik kārtas tortē gribēsi. Katru porciju liec pannā sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm kā pankūkas.
Šampinjonus un sīpolu sakapā. Pannā sakarsē eļļu un apcep sīpolus caurspīdīgus. Pievieno sēnes un cep tik ilgi, līdz šķidrums iztvaiko. Pieber sāli un piparus.
Krēmsieru samaisi ar majonēzi, pievieno caur spiedi izspiestus ķiplokus, dilles, sāli un piparus.
Uz lēzena šķīvja liec izcepto diļļu mīklas kārtu un apzied ar siera maisījumu. Virsū pildi sēnes ar sīpoliem un izlīdzini. Liec virsū izcepto burkānu mīklas kārtu, atkal apzied ar siera maisījumu un virsū liec vistas gabaliņus, kas sagriezti smalkos gabaliņos.
Kad visi produkti izlietoti, tortes virsu izrotā ar plānās ripiņās sagriezta gurķa šķēlītēm.