Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Biezpiena pīrādziņi ar sēnēm 2

Sastāvdaļas
  • Mīklai
  • 250g 9% biezpiens
  • 200 g miltu
  • 2 olas
  • 2 tējk. cukura
  • 1 tējk. cepamais pulveris
  • 1 tējk. sāls
  • Pildījumam:
  • 500 g šampinjonu
  • 2 vidēja lieluma sīpoli
  • 125g Monterigo siers
  • 3 ēd.k. olīveļļas
  • svaigi malti melnie pipari un sāls pēc garšas
  • eļļa cepšanai
Šiem pīrādziņiem īpašo garšu sniedz šampinjoni un cietais siers. Tie tiek cepti eļļā uz pannas.

Pagatavošana

1
Sēnes notīra un smalki sagriež. Sīpolus sagriež nelielos kubiņos. Uz pannas vispirms apcep sēnes un, kad viss šķidrums iztvaikojis, pievieno sīpolus un cep līdz gatavībai.
2
Sarīvē sieru un pievieno jau atdzisušām sēnēm. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
3
Visas mīklas sastāvdaļas sajauc kopā lielā bļodā. Mīklu sadala 2-3 daļās. Darba virsmu pārkaisa ar miltiem un izrullē katru daļu, cik plānu vien var.
4
Ar formiņu vai glāzi izgriež aplīšus, uzliek katra aplīša vidū pa tējkarotei pildījuma, aizspiež ciet malas. Pannā uzkarsē eļļu un cep pīrādziņus nelielās porcijās uz vidējas uguns.
5
Lai pīrādziņi neizjūk cepšanas procesā, tie jāliek uz pannas ar savienojuma vietu uz leju.

Skatīt visus komentārus

Pīrāgi un pīrādziņi