Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Cāļa sardeles mīklas kažokos

Sastāvdaļas
  • 1 iep. cāļa gaļas sardeles
  • 200g labi kūstošs siers
  • 200g kārtainā bezrauga mīkla
  • 6 bekona šķēles
  • picas garšvielas
  • 1 ola
Līdz šim sardeles varēja uzskatīt par vienkāršu ēdienu, taču ar šo brīdi viss ir mainījies! Ieceļam sardeles delikatešu kārtā. Izmēģiniet šo recepti un šaubas gaisīs... :)

Pagatavošana 6 porcijas

1
Sieru sarīvē uz dārzeņu rīves. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
2
Vienu mīklas loksni izklāj uz darba virsmas, pārkaisa ar pusi no rīvēta siera un picas garšvielām, apsedz ar otru mīklas loksni un izrullē. Mīklu sagriež sešās strēmelēs. Uz katras strēmeles uzklāj bekona šķēli, pārkaisa ar sieru un ierullē tajā sardeli.
3
Sagataves apsmērē ar sakultu olu un cep cepeškrāsnī apm. 15 min. Atdzesē uz restēm.

Pievienot komentāru

Pīrāgi un pīrādziņi