Pīrāgi un pīrādziņi
2017. gada 16. janvārī, 06:11

Cāļa sardeles mīklas kažokos

Līdz šim sardeles varēja uzskatīt par vienkāršu ēdienu, taču ar šo brīdi viss ir mainījies! Ieceļam sardeles delikatešu kārtā. Izmēģiniet šo recepti un šaubas gaisīs... :)

Pagatavošana

35 min6 porcijas
1

Sieru sarīvē uz dārzeņu rīves. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

2

Vienu mīklas loksni izklāj uz darba virsmas, pārkaisa ar pusi no rīvēta siera un picas garšvielām, apsedz ar otru mīklas loksni un izrullē. Mīklu sagriež sešās strēmelēs. Uz katras strēmeles uzklāj bekona šķēli, pārkaisa ar sieru un ierullē tajā sardeli.

3

Sagataves apsmērē ar sakultu olu un cep cepeškrāsnī apm. 15 min. Atdzesē uz restēm.