
Katlā liec vistu un, pārlejot ar ūdeni, uzvāri. Noņem putas, pievieno garšvielas un zupas zaļumus, 1 sīpolu, 4 ķiploka daiviņas, burkānus un vāri apmēram stundu, kamēr vista gatava. Vistu izņem, atdzesē un atdali no kauliem. Buljonu nokās - to pēc tam varēsi izmantot zupās vai arī pasniegt pie pīrādziņiem.
Vistas gaļu, sīpolu, ķiplokus samal kopā. Vari pievienot arī burkānu no buljona. Maltajai gaļai pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Mīklu atkausē un ļauj tai mazliet uzbriest. To izrullē, sadali kvadrātos. Uz katra kvadrāta uzliec malto gaļu, pārloki uz pusēm, izveidojot trīsstūrīti, un malas saspied.
Trīsstūrīšus pārzied ar sakultu olu un cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 15 min 180 grādos.