Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pīrāgs ar bietēm un kazas sieru

Sastāvdaļas
  • 500g kārtainā rauga mīkla
  • 200g veselas marinētas bietes
  • 125g kazas siers ar ķiplokiem un zaļumiem
  • salvija pēc izvēles
  • Balzamiko mērce
Svaigie un pusmīkstie kazas sieri piemēroti gatavošanai uz grila, kausēšanai, tie der arī salātiem. Gatavojot šo recepti jārēķinās ar laiku mīklas uzrūgšanai.

Pagatavošana 8 porcijas

1
Atlaidini mīklu. Pusi izklāj uz darba virsmas un sakārto uz tās salvijas lapiņas, apsedz ar otru mīklas daļu un izrullē. Mīklu uzreiz izklāj uz cepamās paplātes. Mīklu var atstāt kā vienu veselu loksni, bet var sagriezt kvadrātos. Apsedz ar tīru dvielīti un atstāj uz 1 stundu malā, lai uzrūgst.
2
Mīklu apslaci ar Balzamiko etiķi. Bietes sagriezt plānās šķēlītēs un sakārto uz mīklas virsmas. Pa virsu sadrupini kazas sieru.
3
Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 20-25 min. Pīrāgu pasniedz ar Balzamiko etiķi.

Pievienot komentāru

Pīrāgi un pīrādziņi