Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Absolūta picu klasika- Margarita

Sastāvdaļas
  • Picas pamatne
  • 2 tomāti, sagriezti plānās šķēlēs
  • 1 gabals mocarellas siera, sagriezta šķēlēs
  • 2 ēdk. Sasmalcinātu bazilika lapu
  • 1 ēdk. Olīveļļas
Stāsta, ka šo picu Itālijas karoga krāsās Neapoles picērijas “Pizzeria Brandi” pavārs Rafaelo Espozito kopā ar sievu pagatavojis pa godu Savojas Margaritai, kad tā 1889.gadā kopā ar vīru karali Umberto pirmo viesojās Itālijas dienvidos.

Pagatavošana

1
Liek picas pamatni uz plāts. Pārziež ar eļļu. Uz pamatnes kārto tomātu un mocarellas siera šķēlēm.
2
Liek cepties ļoti karstā krāsnī un cep, kamēr picas maliņas ir apbrūnējušas, aptuveni 12-15 minūtes. Kad gatava, pārkaisi ar baziliku.

Pievienot komentāru

Picas