Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Lavaša pica ar sieru un desu

Sastāvdaļas
  • 2 plāni apaļie lavaši
  • 150 g rīvēta cietā siera
  • 100 g desas (pēc izvēles)
  • 2 sīpoli
  • 1 tomāts
  • 4 ēdk. majonēzes
  • 1–2 ēdk. sakapātu loku
Gatavās, veikalā nopērkamās lavaša plāksnes ir brīnišķīgs risinājums ikreiz, kad nav daudz laika, lai stāvētu pie plīts, un kad piesakās ciemiņi, bet mājās nekādu gardumu nav.

Pagatavošana

1
Desu sagriez plānās ripiņās un pēc tam vai nu pārgriez uz pusēm, vai sagriez četrās daļās. Nomizotu sīpolu pārgriez uz pusēm un sagriez plānās šķēlītēs. Arī tomātu pārgriez uz pusēm un pēc tam sagriez šķēlītēs.
2
Vienu lavašu ieklāj picas veidnē vai pannā un apzied ar 2 ēdk. majonēzes. Uzklāj virsū otru lavašu un apzied ar atlikušo majonēzi.
3
Uz lavaša kārto sīpolu un desas šķēlītes, pēc tam tomātus. Pārkaisi ar lokiem.
4
Vienmērīgi pārber rīvēto sieru.
5
Liec 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 10–15 minūtes.

Pievienot komentāru

Picas