OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pastas
2012. gada 29. oktobrī, 17:49

Pasta ar vistu, gorgonzolu un ciedru riekstiem

Īpašs ēdiens ar īpašu toni. Noteikti pagatavojot to vienreiz, tas kļūs par vienu no jūsu iecienītākajiem ēdieniem arī turpmāk.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Pastu uzvārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Notecināt lieko ūdeni, atstājot kādus 50 ml mērcei un apslacīt ar olīveļļu.

Vistu sadalīt mazākos gabaliņos, atbrīvojot no ādas un kauliem. Puravu sagriezt uz pusēm, izskalot no smiltīm un sagriezt gredzenos. Riekstus apgrauzdēt sausā pannā, pārlikt atsevišķā bļodā.

Pannā ieliet mazliet olīveļļas un apcept puravu ar vistu. Pārlikt atsevišķā bļodā.

Lielā katlā uzkarsēt saldo krējumu un atlikto šķidrumu no pastas. Pievienot sagrieztu kubiņos sieru un visu laiku maisot ļaut tam izkust. Pievienot pēc garšas sāli un piparus.

Pirms pasniegšanas mērcei pievienot pastu un karsēt 2-3 min. Pastu salikt šķīvjos, pievienot vistu ar puraviem un pārkaisīt ar riekstiem.