Pastu uzvārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Notecināt lieko
ūdeni, atstājot kādus 50 ml mērcei un apslacīt ar olīveļļu.
Vistu sadalīt mazākos gabaliņos, atbrīvojot no ādas un kauliem. Puravu sagriezt uz pusēm, izskalot no smiltīm un sagriezt gredzenos.
Riekstus apgrauzdēt sausā pannā, pārlikt atsevišķā bļodā.
Pannā ieliet
mazliet olīveļļas un apcept puravu ar vistu. Pārlikt atsevišķā bļodā.
Lielā katlā uzkarsēt saldo krējumu un atlikto šķidrumu no pastas. Pievienot sagrieztu kubiņos sieru un visu laiku maisot ļaut tam
izkust. Pievienot pēc garšas sāli un piparus.
Pirms pasniegšanas mērcei pievienot pastu un karsēt 2-3 min. Pastu
salikt šķīvjos, pievienot vistu ar puraviem un pārkaisīt ar riekstiem.