Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pasta ar tunci, zaļumiem un citroniem

Sastāvdaļas
  • 300 g pastas
  • 2 mazās bundžiņas tunča savā sulā (370 g abas)
  • 1 ēdk. citrona miziņas
  • 1 ēdk. citronu sulas
  • 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • ¼ glāzes zaļumu, smalki sagrieztu
  • 1 tējk. sarkanā paprikas pulvera
  • 2 ēdk. olīveļļas
Vienkārši un ātri ne vienmēr nozīmē prasti. Šī ēdiena pagatavošana prasīs 15 minūtes, taču baudījums būs karalisks. Ja tuncis bundžiņā ir ļoti sulīgs, papildu ūdeni vari arī neliet.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Liec vārīties makaronus. Kad tie gatavi nokās, pietaupot pusglāzi ūdens, kurā tie vārījušies.
2
Uz pannas lielā karstumā ne ilgāk kā 1 minūti apcep ķiploku un citrona miziņu. Tad pievieno tunci un pacep pāris minūtes uz mazas liesmas. Noņem no uguns.
3
Pievieno pastu un pietaupīto ūdeni tuncim un visu labi samaisi. Pieber garšvielas. Beigās pievieno citrona sulu. Pārkaisi ar zaļumiem.

Pievienot komentāru

Pastas