Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Makaroni ar sieru un kūpinātu gaļu

Sastāvdaļas
  • 350 g makaroni
  • 70 g kūpināta gaļa, sagriezta gabaliņos
  • 250 g Filadelfijas tipa siera
  • 300 g čeders vai cits cietais siers
  • olīveļļa
  • Saujiņa rūpīgi sagrieztu pētersīļu
Šis ēdiens ir īsta kaloriju bumba - makaroni, divu veidu sieri, apcepta gaļa. Ja vēlies kūpinātās gaļas vietā vari ņemt pusžāvēto, cieti žāvēto desu vai bekonu.

Pagatavošana 5 porcijas

1
Uzvāri makaronus kā ierasts. Tikmēr uz pannas apcep gaļu, līdz tā kļūst kraukšķīga.
2
Nokās makaronus, pietaupot 300 ml ūdens. Tajā iejauc krēmsieru un rūpīgi maisi, līdz tas izjucis. Vari arī nedaudz pavārīt, lai tas labāk izkūst.
3
Iemaisi masā makaronus, gaļu, sarīvēto cieto sieru un pētersīļus. Pārliec tos karstumizturīgā traukā. Cep 20 minūtes 220 grādos.

Pievienot komentāru

Pastas