Makaroni ar sieru un kūpinātu gaļu
Sastāvdaļas
- 350 g makaroni
- 70 g kūpināta gaļa, sagriezta gabaliņos
- 250 g Filadelfijas tipa siera
- 300 g čeders vai cits cietais siers
- olīveļļa
- Saujiņa rūpīgi sagrieztu pētersīļu
Šis ēdiens ir īsta kaloriju bumba - makaroni, divu veidu sieri, apcepta gaļa. Ja vēlies kūpinātās gaļas vietā vari ņemt pusžāvēto, cieti žāvēto desu vai bekonu.
Pagatavošana 5 porcijas
1
Uzvāri makaronus kā ierasts. Tikmēr uz pannas apcep gaļu, līdz tā kļūst kraukšķīga.
2
Nokās makaronus, pietaupot 300 ml ūdens. Tajā iejauc krēmsieru un rūpīgi maisi, līdz tas izjucis. Vari arī nedaudz pavārīt, lai tas labāk izkūst.
3
Iemaisi masā makaronus, gaļu, sarīvēto cieto sieru un pētersīļus. Pārliec tos karstumizturīgā traukā. Cep 20 minūtes 220 grādos.