Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Grieķu pastas salāti 2

Sastāvdaļas
  • 300 g makaronu, piemēram, Cornetti rigatti
  • 250 g ķirštomātu, sagrieztu daļās
  • 200 g Feta siera, sagrieztu kubiņos
  • 100 g rukolas
  • 100 g melno olīvu
  • 3 ēdk. olīveļļas
  • svaigi drupināti melnie pipari
Steidzīga lielpilsētas iedzīvotāja skatījums uz tradicionālajiem grieķu zemnieku salātiem. Zibenīgi pagatavojami, īpaši, ja pasta jau ir uzvārīta. Izvēlies radziņu formas pastu, piemēram, Cornetti rigatti. Lieliski piemērota recepte, lai ņemtu līdzi pusdienu kastītē uz darbu vai pikniku.

Pagatavošana 5 porcijas

1
Uzvāri pastu, kā norādīts uz iepakojuma. Kad pasta uzvārījusies, nokās un ļauj, lai sietā tā kārtīgi notekas.
2
Lielā bļodā liec tomātus, fetas sieru, olīvas un viegli sajauc ar melnajiem pipariem un olīveļļu. Liec klāt pastu un rukolu, sajauc un cel galdā.

Skatīt visus komentārus

Pastas