Pastas
2017. gada 23. novembrī, 08:34

Ātrā karbonara ar cukini un čili pipariem

Daudzi piekritīs, pati garšīgākā pasta ir tieši karbonara un visgrūtāk pagatavojama. Lielākā problēma - mērce pārāk ātri sabiezē no pannas siltuma, jo tiek izmantoti jēli olu dzeltenumi. Mēs vēlamies patiekt, ka tas nav tik sarežģīti un dalamies ar ārkārtīgi vienkāršu mērces pagatavošanas veidu. Pamēģini!

Pagatavošana

25 min2 porcijas
1

Cukini sagriež plānās strēmelītēs. Čili piparu sagriež smalkāk. Pannā uzkarsē eļļu un ātri apcep cukini un čili piparus.

2

Spageti novāra sālsūdenī līdz al dente konsistencei. Vienu kausu šķidruma pārlej nelielā bļodā, pārējo šķidrumu notecina. Pārlietam šķidrumam pievieno olu dzeltenumus, rīvētu cieto sieru, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus, samaisa. Šo maisījumu iemaisa spageti, pārliek porcijas šķīvjos un uzreiz pasniedz.