OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pastas
2013. gada 3. decembrī, 19:56

Krāsainie makaronu salāti

Jā, šī ir itāļu klasika. Katrs kam tuva un mīļa itāļu virtuve spēs novērtēt šos salātus. Turklāt esam diezgan droši, pagatavojot tos vienreiz, pēc laiciņa radīsies vēlme atkārtoti nobaudīt so garšu salikumu.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

1. Novārīt makaronus sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

2

2. Kamēr vārās makaroni gatavojam pārējās sastāvdaļas. Papriku sagriezt plānās strēmelītēs. Sīpolu nomizot un sagriezt šķēlītēs. Parmezānu sarīvēt. Kupinātu gaļu apcept pannā bez eļļas un sadalīt mazākos gabalos.

3

3. Visas mērces sastāvdaļas uzputot ar putojamo slotiņu.

4

4. Lielā bļodā sajaukt makaronus, sagrieztus dārzeņus, gaļu, pievienot pusi no sarīvēta Parmezāna un visu pārliet ar mērci. Līdz pasniegšanai glabāt ledusskapī. Pasniedzot pārkaisīt ar atlikušo sieru.