Mērces
2016. gada 22. septembrī, 05:55

Sīpolu džems

Sīpolu džema pagatavošanai var izvēlēties jebkuru sīpolu šķirni. Izmantojot sarkanos sīpolus gatavotais džems būs maigāks. Sīpolu džems ir lieliska piedeva zivju un gaļas ēdieniem vai vienkārši ka papildinājums sviestmaizei. Pagatavojiet un nobaudiet!

Pagatavošana

30 min
1

Sīpolus un ķiplokus nomizo un sagriež ripiņās. Pannā izkausē sviestu, pievieno šķipsniņu cukura un apcep sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno etiķi, mazliet ūdeni un sautē, kamēr šķidrums ir iztvaikojusi. Pēc garšas pievieno sāli.

2

Glabā aizvākotā traukā ledusskapī.