Jogurta mērce ar Fetas sieru
Sastāvdaļas
- 2 gl. turku jogurts
- 150g Fetas siers
- 2 ēd.k. smalki sakapāti zaļumi (pēc izvēles)
- 1 ēd.k. olīveļļa
- sāls, svaigi malti pipari
Kas ir "punkts uz i" ? Kulinārijā tā var dēvēt īsto piedevu vai sastāvdaļu, kurš ēdienu padara īpašu. Šoreiz piedāvājam tieši šādas mērces recepti. Vienkārši pagatavojama, bet vienlaikus īpaša, ar savu raksturu.
Pagatavošana
1
Fetas sieru sadrupināt vai saspaidīt ar dakšiņu, pievienot jogurtu un olīveļļu. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus un pēc izvēles sakapātus zaļumus.
2
Pasniedz kā mērci pie uzkodām, piem. svaigiem dāŗzeņiem.