Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Jogurta mērce ar Fetas sieru

Sastāvdaļas
  • 2 gl. turku jogurts
  • 150g Fetas siers
  • 2 ēd.k. smalki sakapāti zaļumi (pēc izvēles)
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • sāls, svaigi malti pipari
Kas ir "punkts uz i" ? Kulinārijā tā var dēvēt īsto piedevu vai sastāvdaļu, kurš ēdienu padara īpašu. Šoreiz piedāvājam tieši šādas mērces recepti. Vienkārši pagatavojama, bet vienlaikus īpaša, ar savu raksturu.

Pagatavošana

1
Fetas sieru sadrupināt vai saspaidīt ar dakšiņu, pievienot jogurtu un olīveļļu. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus un pēc izvēles sakapātus zaļumus.
2
Pasniedz kā mērci pie uzkodām, piem. svaigiem dāŗzeņiem.

Pievienot komentāru

Mērces