Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Mērce gaļas ēdieniem

Sastāvdaļas
  • 1 burciņa tomātu mērces
  • 3 ēdk. vīriešu zaptes
  • 1 tējk. ar kaudzi adžikas
  • 2 ēdk. majonēzes
  • 2 ēdk. 20 % krējuma
  • sinepes, mārrutki – pēc garšas, ja vēlas stiprāku
  • kinza, loki, dilles, baziliks, pipari, sāls – pēc garšas
Šī mērce būs ideāla piedeva grilētai gaļai, steikam vai šašlikam.

Pagatavošana

1
Zaļumus smalki sakapā, visas sastāvdaļas sajauc kopā, kārtīgi izmaisi un noliec uz 15 minūtēm, lai garšas savelkas.

Pievienot komentāru

Mērces