Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pixabay

Vīnogas pikantā marinādē

Sastāvdaļas
  • 1 kg gaišo vīnogu
  • 1 citrona miziņa un sula
  • 750 ml sausā baltvīna
  • 300 ml baltvīna etiķa
  • 200 g cukura
  • 1 kanēļa standziņa
  • 4–5 mazas svaigas sarkanās čili pākstis
  • 4 zvaigžņu anīsi
  • 2 tējk. koriandra sēkliņu
Piemērota piedeva putnu un meža dzīvnieku gaļas ēdieniem.

Pagatavošana

1
Vīnogas noplūc no kātiņiem un pildi burkās.
2
Pārējos produktus liec katlā un uzvāri. Marinādi pārlej vīnogām.
3
Burkas aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

Pievienot komentāru

Konservēšana