Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Gailenes saldskābā marinādē

Sastāvdaļas
  • 1 kg iepriekš novārītu sēņu
  • Marinādei:
  • 1 glāze baltvīna etiķa
  • 1 glāze ūdens
  • 1 ēdk. sāls
  • 3 ēdk. cukura
  • 8 smaržīgie piparu graudi
  • 1 kanēļa standziņa
  • 4 krustnagliņas
  • 1 lauru lapa
Rādās, ka šis būs izteikts sēņu gads. Ja gaileņu ir daudz, tās var saldēt vai marinēt. Šī marināde būs nedaudz saldskāba, taču garšos arī klasisko sēņu marināžu cienītājiem. No minētā daudzuma, marināde pietiks vienai litra burkai.

Pagatavošana


Pievienot komentāru

Konservēšana