Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pikantie kabaču salāti

Sastāvdaļas
  • 800 g kabači
  • 400g konservēti tomāti savā sulā
  • 2 sīpoli
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 3 ēd.k. sarkana adžika
  • 3 ēd.k. kaltēti dārzeņi (burkāni, ķiploki, selerijas, pastinaks)
  • 1 ēd.k. kaltētas garšvielas (dilles, pētersīļi)
  • sāls
Šie salāti būs lieliska piedeva pie zivs vai gaļas ēdieniem. Taču tikpat veiksmīgi tos var baudīt kā pamatēdienu. Izmēģini šo recepti arī tu!

Pagatavošana

1
Kabačus nomizot un sagriezt mazos gabaliņos. Sīpolus un ķiplokus nomizot un smalki sakapāt. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus un ķiplokus. Pievienot kabačus, kaltētus dārzeņus, garšvielas un cept vēl pāris minūtes. Pievienot konservētus (iepriekš sasmalcinātus) tomātus, adžiku un sautēt līdz kabači ir gatavi. Pēc garšas pievienot sāli.
2
Jau gataviem salātiem var pievienot sasmalcinātus svaigus zaļumus. Salātus var pasniegt gan siltus, gan aukstus.

Pievienot komentāru

Konservēšana