Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Marinated cabbage (sauerkraut) in glass jar, selective focus

Marinēti kāposti ar papriku

Sastāvdaļas
  • 1 kg kāposti
  • 1 sīpols
  • 1 sarkana paprika
  • Marinādei:
  • 100ml etiķis
  • 100ml augu eļļa
  • 100g cukurs
  • 1 ēd.k. sinepes
  • 1-2 ēd.k.sāls
Jebkura mēroga svinībās šie marinētie dārzeņi tiks novērtēti. Un vakara gaitā vairākas saimnieces palūgs jums šo recepti! Pamēģiniet!

Pagatavošana

1
1. Kāpostu sagriezt salmiņos. Papriku iztīrīt no sēklām un sagriezt kubiņos. Sīpolus smalki sakapāt. Visus dārzeņus pārlikt lielā burkā.

2. Katliņā samaisīt etiķi, eļļu, sinepes, sāli un cukuru, uzkarsēt. Pārliet dārzeņus ar karstu marinādi un uz 1 diennakti atstāt marinēties.

3. Burku aizvērt ar vāku un glabāt vēsā vietā.

Pievienot komentāru

Konservēšana