foto: Shutterstock
Konservēšana
2013. gada 15. augustā, 18:39

Ziemas salāti ar papriku

Katram ēdienam ir zināms sezonāls raksturs, taču gardēža vēlme nosaka visu. Ja kāds ēdiens garšo īpaši labi, to taču var baudīt cauru gadu, tikai īstajā sezonā sagatavojot. Lai labi garšo!

Pagatavošana

15 min2 porcijas
1

Papriku iztīrīt no seklām un sagriezt kubiņos. Tādos pašos kubiņos sagriezt kabačus un patisonus. Sīpolus un ķiplokus smalki sakapāt.

2

Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot tomātu pastu un cept visu kopā vēl 5 min. Pārlikt katlā. Tajā pašā pannā nelielām porcijām apcept papriku, kabačus un patisonus. Pārlikt dārzeņus katlā. Pievienot ūdeni (līdz ar dārzeņiem), diļļu kātus, sāli pēc garšas un sautēt, kamēr dārzeņi ir mīksti.

3

Dārzeņus pārlikt tīrās sausās burkās un sterilizēt. Glabāt vēsā vietā.