Uzkarsēt krāsni līdz 170 grādiem. 1 litra kēksa formu (22 cm) izklāt ar cepamo papīru ai iesmērēt ar sviestu.
Nomizot un sarīvēt ingveru, izspiest caur sietu un iegūto sulu saglabāt. Ieliet katliņā sīrupu, pievienot medu, margarīnu un brūno cukuru un karsēt nelielā temperatūrā, kamēr margarīns izkusis. Noņemt masu no uguns un 3 min. putot ar mikseri. Pievienot ingvera sulu, olas un turpināt putošanu vēl 3 min.
Sajaukt kopā miltus, cepamo pulveri un garšvielas un visu iesijāt saputotā masā. Maisīt, līdz veidojas viendabīga, šķidra mīkla. Pievienot pusi sasmalcināta ingvera un sukādes, apmaisīt un ieliet masu sagatavotajā formā.
Pārkaisīt ar atlikušo ingveru un cept cepeškrāsnī aptuveni 40 min. Pirms pasniegšanas pārkaisīt ar pūdercukuru.