Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Krāsnī cepts šokolādes pudiņš

Sastāvdaļas
  • 200 g cukura
  • 150 g vidēji rūgtas šokolādes
  • 150 g sviesta
  • 4 olas
  • 2 ēdk. miltu
  • šķipsniņa maltu smaržīgo piparu
  • putukrējums un kakao pulveris rotāšanai
Ļoti gards pudiņš sanāk tad, ja to pilnībā neizcep un vidus paliek krēmīgs. Tāda izcepšanai pietiek tikai ar 10 minūtēm.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Šokolādi rupji sakapā, kopā ar sviestu liec karsta ūdens peldē un maisot izkausē. Pievieno piparus un cukuru, samaisi, izņem no peldes un atstāj, lai 5 minūtes padziest.
2
Pa vienai iekul olas. Iemaisi miltus.
3
Mīklu iepildi četrās karstumizturīgās veidnītēs. Liec 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 10 minūtes.
4
Mazliet atdzesē, izrotā ar putukrējumu un pārkaisi kakao pulveri.

Pievienot komentāru

Konditoreja