Krāsnī cepts šokolādes pudiņš
Sastāvdaļas
- 200 g cukura
- 150 g vidēji rūgtas šokolādes
- 150 g sviesta
- 4 olas
- 2 ēdk. miltu
- šķipsniņa maltu smaržīgo piparu
- putukrējums un kakao pulveris rotāšanai
Ļoti gards pudiņš sanāk tad, ja to pilnībā neizcep un vidus paliek krēmīgs. Tāda izcepšanai pietiek tikai ar 10 minūtēm.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Šokolādi rupji sakapā, kopā ar sviestu liec karsta ūdens peldē un maisot izkausē. Pievieno piparus un cukuru, samaisi, izņem no peldes un atstāj, lai 5 minūtes padziest.
2
Pa vienai iekul olas. Iemaisi miltus.
3
Mīklu iepildi četrās karstumizturīgās veidnītēs. Liec 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 10 minūtes.
4
Mazliet atdzesē, izrotā ar putukrējumu un pārkaisi kakao pulveri.