Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Biezpiena cepumi ar magonēm

Sastāvdaļas
  • 400 g miltu
  • 200 g biezpiena
  • 200 g sviesta
  • Cukurs, magones pēc gaumes
Viss ģeniālais ir vienkāršs – arī šie cepumi, kas garšos gan lieliem, gan maziem.

Pagatavošana

1
Biezpienu samīci ar sviestu un miltiem viendabīgā mīklā.
2
Nokaisi darba virsmu ar miltiem un uz tās izveltē biezpiena mīklu aptuveni ½ cm biezumā. Atsevišķā traukā sajauc cukuru ar magonēm.
3
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ar cepampapīru izoderē plāti. Ar glāzi izspied ripas, kuras apviļā cukura un magoņu jaukumā, pārloki uz pusēm un liec uz cepamplāts.
4
Cep aptuveni 20 minūtes. Atdzesē.

Pievienot komentāru

Konditoreja