foto: Shutterstock
Konditoreja
2023. gada 28. oktobrī, 12:00

Maize ar saulē kaltētiem tomātiem

Pašu cepta maize, kas labi garšos ar krēmsieru, taču tikpat labi arī ar kādu nesaldu ievārījumu. Receptē vari izmantot eļļu, kas paliek pāri no saulē kaltētajiem tomātiem, tas maizei piešķirs papildus garšu.

Pagatavošana

60 min
1

Uzsilda cepeškrāsni uz 180 grādiem. Bļodā sajauc miltus, sāli, cepamo pulveri. Atsevišķā bļodā sajauc paniņas, tomātu pastu, olas un eļļu.

2

Slapjās sastāvdaļas pievieno miltu maisījumam. Pievieno arī saulē kaltētos tomātus un pusi siera.

3

Mīklu lej veidnē un pārkaisa ar atlikušo sieru. Cep 50-60 minūtes, ļauj atdzist krāsnī.